Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Singapur’daki koronavirüs vakası artışı ikinci dalganın habercisi mi? Serhan Bektaş ile söyleşi: “Vaka sayıları işçilerin kaldığı kamplarda artış göstermeye başladı”

Singapur, koronavirüs ile mücadeleye erken başlayan ülkelerden biri olmuştu. Ancak vaka sayılarının düşmeye başladığı nisan ayı ortalarında yeniden vakaların ortaya çıkması, salgının yeni bir dalga yaptığına dair bir endişe yarattı. Singapur’da en son vaka sayısı 14 bin 952, ölüm sayısı ise 14 olarak açıklandı. 15 senedir Singapur’da yaşayan turizmci Serhan Bektaş, ülkede yaşananları ve beklenen bir ikinci dalganın olup olmadığını anlattı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.