Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

“İstiklal Caddesi’nde üç metreden daha yakın olmak yasak ama biz lig başlatıyoruz” – Ercan Taner ile TFF’nin ligleri başlatma kararı üzerine söyleşi

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) ligleri başlatmak için acele ettiğini söyleyen spor yorumcusu Ercan Taner, gündemi Selçuk Ada ile değerlendirdi.

Koronavirüs salgını devam ederken liglerin başlamasını doğru bulmadığını Sözcü gazetesindeki köşe yazısında da belirten Taner, “İstiklal Caddesi’nde üç metreden daha yakın olmak yasaklandı, üç metreden fazla İstiklal Caddesi’nde temas yok, biz lig başlatıyoruz. Nasıl olacak?” diye sordu.

Futbol maçlarında oyuncular ve seyircilerin olduğu kadar, saha içindeki ve tribündeki basın mensuplarının da yeterince korunmasının zor olduğunu belirten Taner, “Tedbirli olunması gerektiğine inananlardanım ve normalleşme sürecinde acele edilmemesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.