Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile söyleşi: “Gücü olanla ihtiyacı olanı buluşturuyoruz, her gün 100 bin maskeyi ücretsiz dağıtıyoruz”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, koronavirüs salgınında kentte aldıkları önlemleri ve “normalleşme” adımlarıyla birlikte İzmir’deki olası gidişatı Şükran Şençekiçer’e anlattı. Büyükşehirlere giriş çıkış yasağının kalkması sonrası İzmir’e gelecek turistlerle ilgili alınacak önlemleri anlatan Soyer, turizm rekabetinde kentin fark yaratması için yapılacaklardan bahsetti ve “Turizmi durdurmak gibi bir yolumuz olamaz, güvenilir koşullar yaratmak zorundayız” dedi. Soyer, salgınla birlikte belediyenin yaptığı dayanışma kampanyalarını ve “maskematik”lerle dağıtılan maskeleri de anlattı ve “Bu yeni dünyada dayanışmayı güçlendireceğimiz yöntemler geliştirmek zorundayız” diye konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.