Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile söyleşi: “Her sene 35-40 milyar dolar turizm girdisi getiren esnafa, bu sene bizim destek olmamız gerekiyor”

Medyascope özel yayınına konuk olan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, büyükşehirlerdeki seyahat kısıtlamalarının tamamen kalkması hâlinde Bodrum’da oluşabilecek yoğunluğa karşı önlem aldıklarını ve kentin normalleşmeye hazır olduğunu söylüyor. Yaz sezonunu durgun geçirmesi beklenen esnafa destek vermek gerektiğini savunan Başkan Aras, “Yerli turizmi çok önemsiyoruz. Bodrum, bu sene her şeyiyle taçlanacaktı ama halk sağlığı her şeyin önüne geçti. Her sene 35-40 milyar dolar turizm girdisinden bahsederdik. Bu sene bizim, 35-40 milyar dolar getiren insanlara destek olmamız gerekiyor. Tekrar döviz girdisi sağlayacak sektör de yine turizm. Bu yüzden hem yerel yönetimler hem meslek odaları hem de hükümet olarak turizmi ayakta tutmamız lazım” diyor. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.