Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Uygun ile söyleşi: “Futbol Federasyonu bir tek futbol emekçileri ile görüşmedi”

Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Mehmet Selçuk Ada’nın konuğu oldu. Liglere başlamak için acele edilmemesi gerektiğini söyleyen Uygun, “Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bir tek futbol emekçileri ile görüşmedi” dedi. Koronavirüs salgını günlerinde dış etkenlerden korunmanın güçlüğüne dikkat çeken Uygun, “UEFA Şampiyonası yapar gibi İstanbul, İzmir ve Sakarya’da ligi bitirebiliriz. Zaten şu an altı takımımız İstanbul’da. Biz de diğer tesislere yerleşebiliriz. Hakemlerimiz de Riva’da kampta kalabilir” diye konuştu.

Ligin devam tarihinin ertelenmesi gerektiğini belirten Uygun, sözlerini şöyle sürdürdü: “Maçları mutlaka ötelemek gerekli. Çalışamayan takımlarımız oldu, psikolojik sorunlar yaşandı. Ramazan ayı nedeniyle oruç tutan oyuncularımız kas ve su kayıplarının yarattığı semptomları yaşıyor. Almanya acele etti, dört maçta alı adele sakatlığı oldu, ilerleyen haftalarda daha da olabilir.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.