Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Antalya Konyaaltı plajı sosyal mesafeye göre düzenleniyor

Antalya’nın en popüler plajlarından olan Konyaaltı plajı, koronavirüs önlemleri kapsamında sosyal mesafe kuralına göre yeniden düzenleniyor. Şezlong düzenlemesi ilk olarak belediye plajında yapıldı. 

Koronavirüs önlemleri kapsamında plaj ve parkların kapalı olduğu Antalya’da polis, bölgede düzenin sağlanması için yoğun çaba gösteriyor. Plajın içindeki ve çevresindeki esnaf ise sezonun açılması umuduyla hazırlıklara başladı. Konyaaltı sahilini seyrederek yürüyüş yapan Antalya halkı ise koronavirüs önlemlerinin yeterliliği hakkında farklı görüşlere sahip fakat plajların açılması gerektiği konusunda hemfikir.

https://twitter.com/Medyascopetv/status/1265923151197765632

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.