ABD’nin en kalabalık eyaleti Kaliforniya’da George Floyd eylemleri – Los Angeles’ta yaşayan Kerem Tütüncü olay yerinden anlatıyor

Amerika Birleşik Devletleri’nin Minneapolis kentinde George Floyd adlı bir siyahın, beyaz bir polis tarafından öldürülmesinin ardından ülkenin hemen her şehrinde eylemler sürüyor. Burak Tatari, Los Angeles’ta yaşayan Kerem Tütüncü ile nüfusu 40 milyonu bulan Kaliforniya eyaletindeki protestoları konuştu.

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.

İlgili içerikler