Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ile söyleşi: “Kentimizde bugün itibarıyla koronavirüs vakası yok”

Aydın-Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, büyükşehirlerdeki seyahat kısıtlamalarının kaldırılmasının ardından kentte oluşabilecek yoğunluğa karşı önlem aldıklarını ve kentin 1 Haziran’dan beri deneyimlediği normalleşmeye de hazır olduğunu söyledi. Türkiye’de ilk koronavirüs vakasının 10 Mart’ta tespit edilmesinden bu yana Kuşadası’nda toplam yedi kişide virüs tespit edildiğini, bir yurttaşın da yaşamını yitirdiğini aktaran Günel, iki haftayı aşkın süredir de kentte koronavirüs vakası görülmediğini belirtti.

Günel, plajlarda alınan önlemler için de “Sosyal mesafeyi özellikle koruyarak tüm şezlong ve şemsiye düzenini ona göre oluşturuyoruz. Onun dışında plaj girişlerinde görevli arkadaşlarımız, hem maske hem de dezenfektan konusunda yardımcı olacaklar. Plajlarımızda zabıta noktaları belirleyeceğiz. Kurallara uyulduğu sürece Kuşadası sıfır vaka olma pozisyonunu kaybetmeyecektir” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.