Aytuğ Şaşmaz ile Lübnan’daki protestolar üzerine: “İşsizlik, yolsuzluk ve kamusal hizmetlerin aksaması toplumda büyük bir gerginlik barındırıyor”

Medyascope özel yayınında Alphan Telek, konuğu Harvard Üniversitesi’nde doktora araştırmalarına devam eden akademisyen Aytuğ Şaşmaz ile Lübnan’da yaşanan son protestoları değerlendirdi. Yayında Lübnan’daki eylemcilerin talepleri ile birlikte, ülkenin siyasi, sosyal ve ekonomik yapısı ile protestolar arasındaki ilişki de ele alındı. 

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.