Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Klinik psikolog Abdullah Kahraman ile söyleşi: “Liyakatli olmadığı halde psikoterapi hizmeti verdiğini iddia edenlerin sayısı artacak”

İstanbul Üniversitesi’nin açıköğretim programına psikoloji lisans programının eklenmesi özellikle psikologlar tarafından ciddi tepkiyle karşılandı. Merve Özçelik, klinik psikolog, Toplumsal Dayanışma İçin Psikologlar Derneği (TODAP) üyesi ve akademisyen Abdullah Kahraman ile psikoloji bölümünün açıköğretim programına dahil edilmesini konuştu. Kahraman’a göre bu durum, psikoloji bölümünün var olan problemlerini daha da derinleştirecek ve halk sağlığı için de ciddi problemlere sebep olacak.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.