Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt ile söyleşi: “Salgında neredeyiz bilmiyoruz, merkezde kesinlikle maske takma zorunluluğu getirilmeli”

Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt, koronavirüs salgınının Antalya’da turizmi, tarımı ve istihdamı nasıl etkilendiğini Mehmet Selçuk Ada‘ya anlattı. Kurt, “65 yaş üzeri vatandaşlara uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması, yabancı turistlere uygulanmıyor. 65 yaş üzeri vatandaşlarımıza uygun görülen sokağa çıkma zamanı günün en sıcak saatleri. Bu düzenleme revize edilmeli” dedi. Koronavirüs salgınının gölgesinde geçen turizm sezonunu değerlendiren Kurt, “Birçok turizm emekçisi maalesef sezonluk işçi olarak çalışıyor. Turizm sezonunun kötü gidişatı istihdamı doğrudan etkiledi, gelecek konusunda kaygılıyız” diye konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.