Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Almanya’nın Türkiye’ye yönelik seyahat kısıtlamalarını kaldırması ne anlama geliyor? – Bülent Bayraktar ile söyleşi: “Alman turistler kararın detaylarını öğrenince Türkiye’ye gitmekten vazgeçiyor”

Almanya hükümeti, Türkiye’nin turistik kentlerinden Aydın, Antalya, İzmir ve Muğla için seyahat uyarısını kaldırdı. Ancak Almanya’ya dönecek yolcular seyahate çıkmadan 48 saat içinde test yaptırmakla yükümlü, masraflarını kendileri üstlenmek ve testin pozitif çıkması halinde de Türkiye’de tedavi olmak ya da 14 günlük karantinaya girmek zorunda. 

Almanya’nın Türkiye’deki çok sayıda turistik beldenin yer aldığı dört kente seyahat uyarısını kaldırması ne anlama geliyor? Sahra Atila, Medyascope özel yayınında, Nürnberg Metropol Bölgesi Türk Toplumu Başkanı Bülent Bayraktar ile bu sorunun cevabını aradı. Bayraktar, ilk başta sevindirici olan bu haberin detaylarının iç açıcı olmadığı söyledi ve “Alman turistler kararın detaylarını öğrenince Türkiye’ye gitmekten vazgeçiyor” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.