Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

27. İstanbul Caz Festivali “Parklarda Caz” etkinliğiyle başlıyor

İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın (İKSV) 23 yıldır T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle düzenlediği İstanbul Caz Festivali, bu yıla özel olarak müzikseverlerle eylül ayında buluşacak. Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen İstanbul Caz Festivali, 2-14 Eylül 2020 tarihleri arasında Türkiye’den birçok sanatçıyı hem İstanbul’un açık hava mekânlarında hem de ayrıntıları ilerleyen günlerde paylaşılacak çevrimiçi platformunda ağırlayacak. Festival kapsamında yapılacak “Parklarda Caz” konserleri her yıl olduğu gibi bu yıl da ücretsiz olarak dinleyicilerle buluşacak. 

Parklarda Caz’ın ilk etkinliği 5 Eylül Cumartesi günü Şişli Habitat Parkı’nda saat 17:30’da başlayacak. Festival sahnesi Saynur Eren Quartet, An Quartet, Güneş Özgeç ve Kam’ı ağırlayacak. Parklarda Caz’ın Seda Erciyes & JmH, Duble Salih ve Deli Bakkal’ın katılacağı ikinci konseri 6 Eylül Pazar günü saat 17.30’da Beşiktaş Sanatçılar Parkı’nda gerçekleştirilecek. Parklarda Caz’ın son konseri ise 13 Eylül Pazar günü Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nde saat 17:30’da düzenlenecek. Son konserde sırasıyla Atahan Çiftçi, Udgang Trio ve Su İdil sahne alacak. Gecenin son performansı ise bu sene festivalin Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nün sahiplerinden Barbaros Erköse’ye ait olacak. 

Programın tamamı ve festivalin diğer etkinliklerine bakabilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.