Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Burak Bilgehan Özpek ile Ön Libero (7): Selahattin Demirtaş röportajı ve muhalefeti merkezde kurmak

Burak Bilgehan ÖzpekÖn Libero’nun  bu haftaki bölümünde Halkların Demokratik Partisi (HDP) eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Ruşen Çakır’a verdiği röportajı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in buna verdiği cevabı değerlendirdi.

Özpek’e göre Selahattin Demirtaş’ın Ruşen Çakır’a verdiği röportaj ve Meral Akşener’in verdiği cevap, muhalif aktörler arasında ortaya çıkabilecek bir ittifakın, devlet kurumsallığı ve müzakere kültürünün korunması gibi ilkelerden beslenebileceğini gösteriyor. Muhalefet ittifakı için sürekli bahsedilen ortak ilkelerin ilk nüveleri de bu şekilde ortaya çıkıyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.