Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kuruluşunun 75. yılında BM Gıda ve Tarım Örgütü Türkiye Temsilci Yardımcısı Dr. Ayşegül Selışık ile söyleşi: “Nobel Ödülü, hak edilmiş bir ödüldü, gıda olmadan barış olamaz”

Birleşmiş Milletler (BM) Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) Türkiye Temsilci Yardımcısı Dr. Ayşegül Selışık, 16 Ekim Dünya Gıda Günü’nde 75. yılını kutlayacak olan FAO’nun çalışmaları ve amaçları hakkında Medyascope’a konuştu.

Selışık, bu yılki Nobel Barış Ödülü’nün FAO’nun inisiyatifiyle kurulmuş kardeş kurum BM Dünya Gıda Programı’na verilmiş olmasından gurur duyduklarını söyledi. Bunun hak edilmiş bir ödül olduğunu vurgulayan Selışık, “Gıda olmadan barış olamaz” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.