Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Gazeteci Bekir Coşkun son yolculuğuna uğurlandı

Gazeteci Bekir Coşkun son yolculuğuna uğurlandı. Coşkun için Ankara Bilkent Doğramacızade Ali Sami Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Coşkun, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Tülmen Köyü’nde toprağa verilecek.

Cenaze törenine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP ve İYİ Parti milletvekilleri, eski CHP Milletvekili Muharrem İnce, Coşkun’un okurları ve meslektaşları katıldı.

Bekir Coşkun kimdir?

1945 yılında Şanlıurfa’da doğan Bekir Coşkun, Ankara Yüksek Gazetecilik Okulu’ndan mezun olduktan sonra 1974’te foto muhabiri olarak işe başladı. Emniyet muhabirliği ve parlamento muhabirliği de yapan Coşkun, Günaydın, Sabah ve Hürriyet gazetelerinde yazılar yazdı. 9 Eylül 2009 tarihinde Hürriyet gazetesinden ayrılan Coşkun, 25 Eylül 2009 tarihinde Habertürk gazetesinde köşe yazarlığına başladı ancak işine 20 Eylül 2010’da son verildi. Daha sonra Cumhuriyet gazetesinde köşe yazarlığı yapan Coşkun, buradan ayrılıp son olarak, 14 Mart 2013 tarihinde Sözcü gazetesinin yazar kadrosuna katıldı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.