Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ankara Tabip Odası Başkanı Ali Karakoç ile söyleşi: “Ankara’da koronavirüs verileri tırmanışa geçti, günde üç binin üzerinde pozitif ve 10 bin temaslı vaka tespit ediyoruz”

Ankara Tabip Odası Başkanı Ali Karakoç, Ankara’da koronavirüs salgının gidişatına ilişkin Özgür Özdemir’in sorularını yanıtladı. Programda, vakaların tekrar artışa geçmesi ve Sağlık Bakanlığı’nın sağlık çalışanlarına istifa yasağı ve izin kısıtlaması getirilmesini içeren yeni genelgesi konuşuldu.

Karakoç, yayınlanan genelgeyi, “Sağlık çalışanlarına yönelik genelgenin koronavirüsle mücadaleye bir faydası olmayacak” sözleriyle eleştirdi. Ankara’da koronavirüs vakalarının tekrar artışa geçtiğini belirten Karakoç, “Ankara’da günlük üç binin üzerinde pozitif  ve 10 bin temaslı vaka tespit ediyoruz” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler