Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, şiddet gören tüm kadınların anısına Şule Çet Parkı’nı açtı – Şule Çet’in babası İsmail Çet: “Kadın cinayetine kurban giden kadınlarımızın ruhu şad olsun”

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, şiddet gören tüm kadınların anısına Çankaya Ahlatlıbel’de yaptırdığı ve 23 yaşında öldürülen Şule Çet’in ismini verdiği park törenle açıldı. Açılışa Şule Çet’in babası İsmail Çet, kardeşi Şenol Çet, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın eşi Nursen Yavaş, CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer ve CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka katıldı. Medyascope’a konuşan Şule Çet’in babası İsmail Çet, “Kadın cinayetine kurban giden kadınlarımızın ruhu şad olsun” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler