Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sosyal inovasyon platformu imece ile etki yatırımcılığı – Aslı Alemdaroğlu ve Mustafa Özer ile söyleşi

Medyascope özel yayınında imece Platformu Direktörü Mustafa Özer ve imece’yi destekleyen Zorlu Holding’in Kurumsal İletişim Genel Müdürü Aslı Alemdaroğlu‘nu ağırladık. Sosyal inovasyon platformu imece‘yi, imece’nin toplumsal ve ekolojik fayda üreten büyüme aşamasındaki girişimleri hızlandıran ve bu girişimlerin ürettikleri sosyal etkiyi görünür kılmayı amaçlayan programı imece impact‘i konuştuk.

Zorlu Holding ana partnerliğindeki etki hızlandırıcı imece impact programı, ürünü hazır, çözümü içinde bir inovasyon veya teknolojisi olan, ilk satışını yapmış, yatırım ve global hedefi olan, etki potansiyeli taşıyan girişimlerin başvurularını bekliyor. Kasım 2020 – Nisan 2021 tarihleri arasında düzenlenecek etki hızlandırma programına katılmak isteyen girişimler, 15 Kasım’a kadar F6S platformu üzerinden başvurularını iletebilir.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.