Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Yeni salgın tedbirleri: İşletme sahipleri tedirgin, veliler kararsız, 65 yaş üstü kızgın

Türkiye’de koronavirüs vaka ve ölüm sayılarının artması yeni tedbirleri de beraberinde getirdi. Dün (17 Kasım) düzenlenen kabine toplantısı sonrası AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kısıtlamalara göre hafta sonları saat 10.00 ile 20.00 saatleri dışında sokağa çıkma kısıtlaması getirilirken restoran ve kafelerde ise her gün uygulanmak üzere 10.00 ile 20.00 saatleri arasında paket servis ve “gel-al” uygulamasına geçilecek. Sinemaların yıl sonuna kadar kapalı kalması kararlaştırılırken alışveriş merkezleri, marketler, restoranlar, berber ve kuaför gibi işletmeler de saat 10.00 ile 20.00 saatleri arasında hizmet verecek. Kısıtlamaları İstanbullular’a sorduk.

Kamera & Kurgu: Özgün Özgül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.