Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

TTB Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı ile söyleşi: “Yeni kısıtlamalar salgının kontrol altına alınması için yeterli değil, dört haftalık kapanma şart”

Dün akşam (30 Kasım) yapılan kabine toplantısında koronavirüs salgınına karşı ek önlemler alınması kararlaştırıldı. Buna göre hafta içi her gün gece 21.00 ile sabah 05.00 saatleri arasında genel sokağa çıkma sınırlaması uygulanacak. Bu kısıtlama hafta sonu cuma 21.00’den pazartesi sabahı saat 05.00’e kadar kesintisiz devam edecek.

Peki alınan yeni önlemler salgının kontrol altına alınması için yeterli olacak mı? Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı‘ya göre dört haftalık tam kapanma şart. 


Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.