Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

IstanPol’den “Türkiye’de hukuk devletinin tesisi: Bağımsız ve tarafsız bir yargı erki için öneriler” raporu – Doç. Dr. Demirhan Burak Çelik ile söyleşi

İstanbul Politik Araştırmalar Enstitüsü (IstanPol) tarafından “Yeniden Sistem Tartışmaları” projesinin ikinci ayağı olarak “Türkiye’de hukuk devletinin tesisi: Bağımsız ve tarafsız bir yargı erki için öneriler” başlıklı politika raporu önceki gün yayımlandı. Raporu Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Demirhan Burak Çelik kaleme aldı. Raporda, Türkiye’de yargının bağımsızlığı ve tarafsızlığına ilişkin sorunlara somut çözüm önerileri sunuluyor. Gülçin Karabağ, konuğu Doç. Dr. Demirhan Burak Çelik ile raporun ayrıntıları üzerine konuştu.

Raporun tamamını okumak için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.