Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Boğaziçi Üniversitesi Ayvalık Okulları’nda gönüllü eğitmenlik yapan Boğaziçili öğrenciler ile yazdıkları “Biz Sizleri Çok Sevdik” kitabı üzerine söyleşi

Boğaziçi Üniversitesi, 2015 yılından beri “Boğaziçi Üniversitesi Ayvalık Okulları” projesi kapsamında sosyal ve kültürel kaynaklara erişimi kısıtlı olan çocuklar için Balıkesir Ayvalık’ta atölyeler düzenliyor. Bu atölyelerin gönüllü yürütücülerinden Miray Bal, Serkan Çalışır, Ande Ömeroğlu, Ayşegül Öz ve İmran Gökçe Şahin, yaklaşık altı yıldır devam eden atölyelerin hikayesini “Biz Sizleri Çok Sevdik” kitabında anlattı. 

Birlikte kaleme aldıkları kitapta Bal, Çalışır, Ömeroğlu, Öz ve Şahin, yaz ve kış okullarının nasıl başladığını, altı yıllık Ayvalık serüvenlerini Medyascope’a anlattı. 

Koronavirüs salgını günlerinde Ayvalık’taki atölyelerinin çevrimiçi olarak devam ettiğini anlatan öğrenciler, “Biz Sizleri Çok Sevdik” kitabına ulaşmak isteyenlerin, “Boğaziçi Üniversitesi Ayvalık Okulları” Instagram hesabıyla iletişime geçmesi gerektiğini belirtti. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.