Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Antalya’da yaz sezonu yaklaştı – TÜRSAB Akdeniz BTK Başkanı Ferit Turgut ile söyleşi: “Rezervasyon yok fakat oteller umutla yeni sezona hazırlanıyor”

Türkiye’nin turizm başkenti Antalya, 2020 yaz sezonunu koronavirüs salgını sebebiyle tarihi zararla kapattı. Uluslararası seyahat kısıtlamasının gölgesinde geçen kış sezonunun son günleri yaşanıyor. Kentte 2021 yaz sezonu hazırlıkları şimdiden başladı.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ferit Turgut, Antalya’daki turizm hareketliliğini ve bahar, yaz aylarından beklentileri Selçuk Ada’ya anlattı. Turgut, “Kış sezonu normalin çok altında geçiyor. Spor turizmi bu kış koronavirüs salgınının gölgesinde kaldı. Önümüzde bahar ayları var. Rezervasyon yok fakat oteller umutla yeni sezona hazırlanıyor. Geçen yıl hijyen kurallarında ciddi bir başarı sağladık. Otellerde vaka sayıları yok denecek kadar azdı. Bu yıl daha iyi bir sezon bekliyoruz” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.