Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Koronavirüs salgını ne zaman bitecek? İyimser ve kötümser senaryolar – Prof. Dr. Sarp Üner ile söyleşi

Koronavirüs salgınının üzerinden bir yıl geçti. Aşı hayatımıza girdi ancak eşit ve adil dağıtımı hâlâ tartışmalı bir konu. En çok merak edilen konu ise salgının ne zaman biteceği. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölge Direktörü Dr. Hans Kluge, Danimarka devlet televizyonu DR’ye yaptığı açıklamada, “2022’nin başında salgının sona ereceğini düşünüyorum. Virüs var olmaya devam edecek ancak kısıtlamalara ihtiyaç olacağını düşünmüyorum. Bu iyimser bir mesaj” dedi.

Halk Sağlığı Uzmanları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Sarp Üner ile salgının geleceği hakkında iyimser ve kötümser senaryoları konuştuk. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.