Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Gökkuşağı Bülteni (56): 17 Mayıs Derneği’nden Özge Gökpınar ile yaşlı LGBTİ+’lar

Gökkuşağı Bülteni’nin bu haftaki konuğu 17 Mayıs Derneği LGBTİ+ Yaşlılık Alan Çalışmaları’nın Koordinatörü Özge Gökpınar’dı. Özge Gökpınar ile 17 Mayıs Derneği ve Kaos GL’nin birlikte hazırladığı “Yaşlı LGBTİ+’ların Hakları ve Sorunları ile Dünyadan Örnekler Çalışma ve Araştırma Raporu”nu konuştuk.

Editör: Gamze Elvan 

Katkı sağlayan: İlayda Biberoğlu

17 Mayıs Derneği ve Kaos GL’nin birlikte hazırladığı “Yaşlı LGBTİ+’ların Hakları ve Sorunları ile Dünyadan Örnekler Çalışma ve Araştırma Raporu” için tıklayınız.

LGBTİ+ Aileleri ve Yakınları Derneği (LİSTAG), LGBTİ+’ların çocukluk ve gençlik hikayelerinin anlatıldığı “Kendimi Bildim Bileli” kitabını yayınladı. 18 hikayenin yer aldığı kitabı çevrimiçi okumak için tıklayınız.

Begüm Başdaş “Yollarda” programında konukları Karin Karakaşlı ve Aylime Aslı Demir ile Kaos GL Derneği’nin her yıl farklı temalarla düzenlediği Kadın Kadına Öykü Yarışması’nda 2006’dan 2020’ye derece alan öykülerin yer aldığı beş ciltlik “Aşkın L* Hali” kitap seti üzerine söyleşti. Programın tamamını izlemek için tıklayınız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.