Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Koronavirüs risk haritasında kırmızı ağır basıyor, ne yapmalı? – Prof. Dr. Sarp Üner ile söyleşi: “Hiç yapılmayacak bir dönemde önlemleri kaldırdığımız için harita giderek kırmızıya dönüyor”

Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı illerdeki 100 bin kişide haftalık vaka sayısı haritasına göre “çok yüksek riskli” il sayısı 39’a çıktı. Haritanın tek düşük riskli ili Şırnak. 23 Mart 2021 akşamı açıklanan günlük vaka sayısı ise 26 bin 182. Halk Sağlığı Uzmanları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Türk Tabipleri Birliği Covid-19 İzleme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Sarp Üner ile Türkiye’de salgında son durumu konuştuk. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.