DEVA Partisi “Sağlıkta Dönüşüm Neye Dönüştü” Çalıştayı düzenledi – DEVA Partisi İstanbul İl Sağlık Başkanı Habibe Zorlu: “Üç yüzden fazla sağlık çalışanı ile bir araya gelip salgın ile birlikte artan sorunları konuştuk”

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi İstanbul Sağlık Komisyonu, üç yüzden fazla sağlık çalışanı ve sağlık alanında eğitim alan öğrenciyle bir araya geldi. 14 Mart Tıp Bayramı’nda yapılan “Sağlıkta Dönüşüm Neye Dönüştü” başlıklı çalıştayda, özellikle koronavirüs salgını nedeniyle artan ve daha fazla belirginleşen sağlık alanındaki sorunlar konuşuldu. Çalıştay sonunda çıkan sonuçları ve belirlenen çözüm önerilerini, DEVA Partisi Sağlık Politikaları Başkanı, psikolog Habibe Zorlu ile konuştuk. Ortaya koyulan çözüm önerilerinin, sağlık sisteminin gelişmesinde büyük bir fayda sağlayacağını söyleyen Zorlu, İstanbul’da başlatılan çalıştayın Türkiye’nin yedi farklı bölgesinde devam edeceğini belirtti.

Çalıştay raporunun sonuçlarına ulaşmak için tıklayın

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.