Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

“İnternet sektöründen toplanılan parayı lüks makam araçlarına değil öğrencilerin faydalanacağı ücretsiz internetin altyapısına yatıracağız” – DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın ile söyleşi

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Dijital Dönüşüm ve Teknoloji Politikaları Başkanı Burak Dalgın, Medyascope yayınında Engin Deniz İpek‘in konuğu oldu. Türkiye’de internet ve sosyal medya politikalarının geleceğinden bahseden Dalgın, DEVA Partisi’nin “Hızlı, hesaplı, hizmet odaklı, her yerde ve hür internet!” sloganıyla “Türkiye’ye çağ atlatacak ilk adım” olarak nitelendirdiği 5H internet vizyonunu tanıttı. Dalgın ayrıca, siyasetteki son gündem maddelerini de değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.