Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kuşadası Ticaret Odası Genel Sekreteri Burhan Sezer ile söyleşi: “Ekonomik destek paketi yeterli değil, yeni destekler açıklanmalı”

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün (17 Mayıs) yapılan kabine toplantısının ardından salgından ekonomik olarak olumsuz etkilenen esnafa hibe desteği yapılacağını açıkladı. 1 milyon 384 binden fazla esnaf ve zanaatkara 4 milyar 622 milyon liralık ödeme yapılacak. 235 bin esnafa 5’er bin lira, 1 milyon 150 bin esnafa ise 3’er bin lira karşılıksız olarak dağıtılacak. Peki açıklanan hibe desteği esnaf için yeterli mi? Kuşadası Ticaret Odası Genel Sekreteri Burhan Sezer ile konuştuk. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.