Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Türkiye’de cinsel şiddetle mücadele – Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği’nden Hilal Esmer: “Cinsel şiddetten hayatta kalanlara destek hizmetleri bütünlüklü, eşgüdümlü ve erişilebilir olmalı”

Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği üyesi Hilal Esmer, cinsel şiddete maruz kalan kişilere yönelik Türkiye’deki destek hizmetlerini ve Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden çekilmesi ile salgın gibi gelişmelerin bu konuda sağlanan destek hizmetlerine olan etkisini Medyascope‘a anlattı. Esmer, cinsel şiddet kriz merkezlerinin tarihine, bu merkezlerin kurulmasının önemine ve eksikliğinin yol açtığı sorunlara değindi.  

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.