Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Yalçın Karatepe ile ParaPolitik (82): “Ekonomide umut vaat edecek bir gelişme yok”

“ParaPolitik” programının 82. bölümünde Prof. Dr. Yalçın Karatepe, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden ile AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında, 14 Haziran günü NATO Zirvesi sırasında yapılan görüşmenin ekonomiye etkilerini anlattı.

Görüşmenin ardından yapılan basın toplantısındaki ifadelere bakıldığında iki ülke arasındaki sorunların çözümünde mesafe katedilemediğinin anlaşıldığını vurgulayan Yalçın Karatepe, dolar kurundaki yükselişte bu durumun da etkisi olduğunu söyledi. Karatepe, Türkiye’nin mevcut sorunlarının maliye ve para politikaları ile çözülemeyeceğini, Türkiye’nin her alanda savrulduğunu belirtti.  

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.