Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İzmir’deki müzikli mekan işletmecilerinden saat kısıtlamasına tepki: “Kusura bakıyoruz, salgın sürecinin ardından rahatlatılmamız gerekirken ideolojik baskılar yaşıyoruz”

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 Haziran’daki kabine toplantısının ardından yaptığı sonrasındaki açıklamasında, müzik ile ilgili saat sınırlamasının gece 24.00’e çekildiğini duyurarak, “Kusura bakmayın, gece kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yoktur” demişti. Erdoğan’ın tepki çeken bu sözleri tartışılmaya devam ediyor. Medyascope muhabiri Aytuğ Özçolak, İzmir’deki müzikli mekan işletmecilerine konu hakkındaki düşüncelerini sordu.


Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.