Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

CHP Ekonomi Masası, Konya’yı ziyaret etti – CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak: “Biz sadece eleştirmiyoruz, çözüm üretiyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ekonomi Masası, Konya’da ekonominin aktörleri ile buluştu, iş insanlarını ve dernekleri ziyaret etti. Medyascope‘a konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak hedeflerinin, bölgelerin ihtiyaçlarına göre ekonomik çözümler üretmek olduğunu söyledi. Öztrak, “Ekonomi Masası olarak ülkemizin her bölgesini gezerek esnafı, işçiyi, çiftçiyi, sanayiciyi dinleyerek ekonomik çözümler üretiyoruz. Ekonomiyi sadece eleştirmiyor, bölgelerin özel ihtiyaçlarına göre ekonomik çözümler üretiyoruz. Bugüne kadar 20 ilimizi gezmiştik. Konya 21. ilimiz ve gezmeye devam edeceğiz” dedi.

CHP Ekonomi Masası‘nın yetkin isimlerden oluştuğunu belirten Faik Öztrak, “Biz milletimizin problemlerini, çözüm önerilerini dinlemeye devam edeceğiz. Milletimizin sorunlarına çözüm üretmek için her şeyi yapıyoruz. Türkiye’yi 2001 krizinden kurtaran isimler CHP kadrosunda bulunmaktadır. Bizim çözümlerimiz, ayakları yere basan çözümlerdir. Yıllardır devlette görev yapmış, özel sektörde, tarımda başarılı olmuş arkadaşlar bizimle birlikte. Biz sadece eleştirmiyoruz, çözüm üretiyoruz” diye konuştu.

Sanayicileri, tarım üreticilerini, Konya Gazeteciler Cemiyeti’ni ve esnafı ziyaret eden CHP Ekonomi Masası üyeleri, vatandaşlarla da görüştü. Üniversite öğrencilerinin gelecek kaygıları hakkında konuşan CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, “Siyasal istikrarın olmadığı ülkede sadece ekonomide değil, eğitimde de istikrar olmuyor. Fen Edebiyat Fakültesi öğrencileri formasyon alamadıklarını söylüyor. Formasyon alamaz ise öğretmen olamazlar. Bu çocuklar üniversite tercihi yaparken mezuniyetlerini düşünerek tercih yapıyorlar ama eğitimde de istikrar yok. Türkiye’nin her yerini geziyoruz. Gençler iş istiyor. İnsanlar, ‘Açız’ diyor. Konya’da da durum farklı değil. Gerçekten içler acısı” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.