Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Boğaziçi Üniversitesi’nde direnen akademisyenler, Medyascope izleyicilerinin sorularını yanıtladı: “Öfkeliyiz, akademik özgürlüğü ve çok sesliliği savunmaya devam edeceğiz”

Boğaziçi Üniversitesi’nde öğrencilerin ve akademisyenlerin, üniversitelerine atanan rektör Prof. Dr. Melih Bulu’ya karşı protestoları yılın başından beri aralıksız sürüyor. Kampüste her gün eylemlerine devam eden akademisyenlerden, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mine Eder ile Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erol Köroğlu, Şükran Şençekiçer’in moderatörlüğünde Medyascope izleyicilerinin sorularını yanıtladı.

(Kapak fotoğrafı: Can Candan)

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.