Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde Ali Koç yeniden başkan seçildi

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün seçimli olağan genel kurulunda, kullanılan 6 bin 682 oyun 6 bin 459’unu alan mevcut Başkan Ali Koç, yeniden başkan seçildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde seçimli olağan genel kurul bugün (26 Haziran) yapıldı. Mevcut Başkan Ali Koç, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ndeki seçime tek aday olarak girdi. Saat 10.00’da başlayan ve koronavirüs salgını önlemleri dikkate alınarak yapılan oy verme işlemi, saat 17.00’de sona erdi. Aidatını yatıran 29 bin dokuz üyenin oy kullanabildiği seçimde kullanılan oy sayısı 6 bin 682 oldu. Ali Koç, kullanılan 6 bin 682 oyun 6 bin 459’unu almayı başararak Fenerbahçe Spor Kulübü’nde yeniden başkan seçildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde yeniden başkan seçilen Ali Koç’un yönetim kurulu asil ve yedek listeleri:

Asil: Erol Bilecik, Burak Ç. Kızılhan, Ömer Temelli, Mehmet Dereli, Fethi Pekin, A. Sertaç Komsuoğlu, Simla Türker Bayazıt, Hüseyin Arslan, Esin Güral Argat, Nüket Küçükel Ezberci, Ahmet Ketenci, Alper Pirşen, Kemal Danabaş, Ruşen Çetin

Yedek: Selma Altay Rodopman, Ömer Okan, Selahattin Baki, Bekir İrdem, İlker Dinçay, Özgür Özaktaç, Can Gebetaş

Ali Koç’un ikinci dönemi

Seçime tek aday olarak giren Koç, Fenerbahçe’de ikinci dönemine başlayacak. Başkan Koç, 3 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen seçimli kongrede Aziz Yıldırım ile yarışmıştı. Ali Koç, bu seçimde Aziz Yıldırım’dan daha fazla oy almayı başararak sarı-lacivertli kulübün 33. başkanı seçilmişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.