Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri, altı ayı dolduran protestoları anlattı: “Muhalefetin yıllardır söyleyemediklerini Boğaziçililer söylüyor, yaşadıklarımız dehşet verici ama umutluyuz”

Boğaziçi Üniversitesi’nde atanan rektör Melih Bulu’ya karşı öğrencilerin ve öğretim üyelerinin protestolarında altı ay geride kaldı. Geçen cuma akşamı kampüste geceleyen öğrenciler, sabah özel güvenlik tarafından darp edilerek dışarı çıkarıldı. Üniversitenin öğrencileri Rumeysa Özüyağlı, Yağmur Gönenç ve Taha Ercoşkun yaşanan arbedeyi, protestolarla geçen altı ayı, taleplerini ve gelecek tahayyüllerini Şükran Şençekiçer’e anlattı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.