Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sağlık Bakanı Koca, son bir haftada koronavirüs vaka sayılarında yüzde 20 artış olduğunu duyurdu – Prof. Dr. Derya Unutmaz: “Delta varyantının yayılmasıyla vakalardaki artış devam edecektir, bayram sonrası dönem oldukça kritik”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün (12 Temmuz) düzenlenen kabine toplantısının ardından, koronavirüs vaka sayılarında geçen haftaya göre yüzde 20’lik bir artış kaydedildiğini söyledi. Bakan Koca ayrıca, ülke genelinde Delta ve Delta plus varyantlarının görüldüğü vakaların da giderek arttığını ifade etti. Bağışıklık sistemi uzmanı Prof. Dr. Derya Unutmaz Türkiye’de salgının gidişatını, varyantların etkilerini ve devam eden aşı tartışmalarını Medyascope‘a değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.