Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Şehir Hepimizin (238) – Duygu Arığ ve Şenay Yılmaz ile “Mor Haritam”: Ankara’da toplumsal cinsiyet eşitliği politikaları

“Şehir Hepimizin”de bu hafta Itır Akdoğan’ın konukları, Birleşmiş Milletler ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadınların Güçlendirilmesi Birimi (UN Women) Türkiye Proje Koordinatörü Duygu Arığ ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Birim Şefi Şenay Yılmaz. Programda, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, UN Women ve Türkiye Ekonomik ve Sosyal Etüdler Vakfı (TESEV) işbirliği ve İsveç Kalkınma Ajansı SIDA’nın desteğiyle geliştirdiği Mor Haritam üzerinden toplumsal cinsiyet eşitliğine duyarlı kent yönetimi, veriye dayalı politika, dünyada ve Ankara’da bu konudaki süreçleri konuşacağız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.