Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

KKTC’nin ikinci cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ile söyleşi: “Hiçbir kurumuna saygı duymadığınız bir devleti ‘dünyaya bağımsız olarak tanıtacağım’ demek, abesle iştigaldir”

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kıbrıs Barış Harekatı’nın 47. yıldönümü kapsamında düzenlediği iki günlük Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ziyaretinin yankıları sürüyor. KKTC’nin ikinci cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ile Ersin Tatar’ın cumhurbaşkanı seçilmesinden sonra yeni bir evreye giren KKTC-Türkiye ilişkilerini, Kapalı Maraş bölgesinin bir bölümünün daha açılması kararını ve Ankara’nın iki devletli çözüm politikasının olası sonuçlarını konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.