Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope izleyicileri sordu, Prof. Dr. Tuncay Neyişçi cevapladı: “Yangın, Manavgat’ta olduğu gibi kendi kendini yöneten bir yangına dönüşmüşse, ne helikopterle ne de uçakla müdahale edebilirsiniz”

Türkiye’de orman yangınları 11 gündür devam ediyor. Şu ana kadar 47 farklı ilde orman yangını meydana gelirken Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin paylaştığı son bilgilere göre, çıkan 223 yangından 217’si kontrol altına alındı. İki ilde, altı farklı noktada orman yangınları ise halen sürüyor. Türkiye Ormancılar Derneği Batı Akdeniz Şubesi Başkanı ve yangın ekolojisi uzmanı Prof. Dr. Tuncay Neyişçi, Medyascope izleyicilerinin Türkiye’yi sarsan orman yangınları ve ormanlarla ilgili sorularını yanıtladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.