Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kevin Kisner’den iki yıl sonra gelen PGA Tour turnuva zaferi

Wydnham Championship’te şampiyon olan Amerikalı golfçü Kevin Kisner, iki yıl sonra PGA Tour’da turnuva zaferi yaşadı.

Kariyerinde üç PGA Tour zaferi olan Kevin Kisner, geçen hafta sonunda şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi. Son güne üçüncü sıraya ortak olarak başlayan Kisner, final turundaki performansıyla play-offa kalmayı başardı. Kisner ile birlikte altı golfçü günü 15 vuruşluk avantajla tamamlarken şampiyon, play-off turunda belli oldu.

18. çukurdaki ilk turda altı isim de çukuru parla geçti. İkinci turda ise Kevin Na ve Branden Grace çukuru parla geçerken Kisner parın bir vuruş altına inerek şampiyonluğa uzandı. Kariyerinin dördüncü PGA Tour zaferini elde eden Kisner, FedEx Cup sıralamasında 40 sıra yükselerek 29. sıraya yerleşti.

Turnuvayı play-off turunda kaybeden beş isim ise ikinci sıraya ortak oldu. Beş golfçü arasında önceki güne göre en çok sıra atlayan isim Si Woo Kim olurken, Güney Koreli golfçü final turunu hatasız tamamladı. İlk iki gün toplam beş çukurda parın üstene çıkan Kim, dördüncü günde dört çukurda birdie, beşinci çukurda eagle yaptı. Gün sonunda Kevin Na, Branden Grace, Adam Scott ve Roger Sloan ikinci sıraya ortak olan diğer isimlerdi. 

Geçen yılın şampiyonu Jim Herman ise ikinci gün turnuvaya veda eden golfçülerden biri oldu. Herman ilk günde dört birdie yapmasına rağmen altı çukurda parın bir üstüne çıktı ve günü toplam parın iki vuruş üstünde tamamladı. İkinci gün ise toplam parın iki vuruş altına inmeyi başaran Amerikalı golfçü, üç vuruşluk cut sınırının altında kaldı ve toplam para eşit vuruş sayısında kalarak elendi.

Wyndham Championship son gün özeti:

https://www.youtube.com/watch?v=y6XiLkQmDng

Kaynak: Eurosport

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.