Hocaların hocası, 100 yaşındaki Prof. Dr. Nermin Abadan Unat’tan gençlere: “Gitmeyin, kalın, dayanın”

Eylül ayında 100 yaşını dolduracak, Türkiye’nin ilk kadın akademisyenlerinden Prof. Dr. Nermin Abadan Unat, Boğaziçi Üniversitesi’ndeki protestolara katılmasının ardından Şükran Şençekiçer ve Fazıl Alp Akiş’e konuştu. Unat, gençlere “Gitmeyin, mücadele edin, bilgiyle dayanın” mesajı verdi.

Kamera: Alp Akiş

Kurgu: Murat Türsan, Şükran Şençekiçer

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.