Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Putin-Esad görüşmesi: “Şam Kürt dosyasını, ABD ile pazarlıklarda kullanabilmesi için Moskova’ya teslim etti” – Musa Özuğurlu ile söyleşi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad’ı dün (13 Eylül) Moskova’da ağırladı. Görüşmede Putin, Birleşmiş Milletler kararları ve Şam’ın onayı olmadan Suriye’de bulunan yabancı güçleri eleştirdi. Esad’ın ise Kürt dosyasını, ABD ile pazarlıklarında kullanabilmesi için Rusya’ya devrettiğini söyleyen gazeteci Musa Özuğurlu, ele alınan tüm konuların Ankara’nın dış politikasıyla olduğu kadar iç politikasıyla yakından ilgili oluşuna dikkat çekti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.