Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Altan Tan ile Kürt sorununda muhatap tartışmaları: “Sezai Temelli, Kılıçdaroğlu’nun HDP’ye attığı pası stadyumun dışına yolladı”

Siyasetçi ve eski HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, Kürt sorununda “muhatap” tartışmalarına ilişkin Şükran Şençekiçer’in sorularını yanıtladı. Altan Tan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kürt sorununda HDP’yi muhatap alabileceklerini söylemesinin ardından eski HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’nin çözüm için İmralı’yı adres göstermesiyle alevlenen tartışmaya ilişkin, “Siyasi çözüm için muhatap TBMM’deki tüm siyasi partiler ve halktır” yorumunu yaptı. Tan, Temelli’nin sözlerine ilişkin ise “Sezai Temelli, Kılıçdaroğlu’nun HDP’ye attığı pası stadyumun dışına yolladı” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.