Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Koç Üniversitesi öğrencileri protestolarını anlattı: “Yurt çıkmıyor, kiralar çok yüksek, çevrimiçi eğitime mahkûm ediliyoruz”

Koç Üniversitesi öğrencileri, bir süredir üniversite kampüsünde protestolar düzenleyerek yurt haklarına erişemediklerini söylüyor. Koç Üniversiteliler Dayanışması’ndan iki öğrenci, yaşadıkları sorunları ve taleplerini Şükran Şençekiçer’e anlattı. Öğrencilere yurt hakkı çıkmadığını, kampüs çevresindeki evlerin kiralarının çok yüksek olduğunu ve kendilerine yüksek ücretli servisler önerildiğini aktaran öğrenciler, üniversite yönetiminden barınma sorunlarına ilişkin somut çözüm talep ediyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.