Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Dr. Turhan Çömez, İngiltere’de takip edilen Delta Plus varyantını anlattı: “Yeni varyantlar daha bulaşıcı, koronavirüs artık daha az öldürecek ama hayatımızdan çıkmayacak”

İngiltere’de son dönemde “Delta Plus” olarak adlandırılan yeni koronavirüs varyantı yakından takip ediliyor. Resmi verilere göre İngiltere’deki koronavirüs vakalarının yüzde 6’sını bu yeni varyant oluşturuyor. Londra’da yaşayan Dr. Turhan Çömez, yeni varyantla ilgili gelişmeleri ve İngiltere’de salgının gidişatını Şükran Şençekiçer’e anlattı. Koronavirüsün varlığını devam ettirebilmek için daha bulaşıcı varyantlar geliştirdiğini ve daha az öldürücü hale geldiğini söyleyen Çömez, “Koronavirüs artık daha az öldürecek ama hayatımızdan çıkmayacak” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.