Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

ING Basketbol Süper Ligi’nde yedinci hafta başlıyor: Bursa derbisinde Frutti Extra Bursaspor ile Tofaş karşılaşıyor – Anadolu Efes, Türk Telekom’u konuk ediyor

ING Basketbol Süper Ligi’nin (BSL) yedinci haftası, 6 Kasım Cumartesi günü oynanacak dört maçla başlıyor. Olağan Seçimli Genel Kurul’un geride kaldığı ve Hidayet Türkoğlu’nun yeniden başkanlık görevine seçildiği Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu’nun, TBF Sağlık Kurulu’nun görüş ve önerileri doğrultusunda tüm sağlık tedbirleri uygulanmak şartıyla aldığı karar uyarınca maçlarda salonlara %100 kapasite ile seyirci alınacak.

Bursa temsilcileri kozlarını paylaşacak

Hafta içinde Basketbol Şampiyonlar Ligi (BCL) ve 7DAYS EuroCup’ta galibiyet alan iki Bursa temsilcisi Frutti Extra Bursaspor ve Tofaş, 6 Kasım Cumartesi saat 20.15’te karşı karşıya gelecek. Galatasaray NEF’in Gaziantep’e, Pınar Karşıyaka’nın Yukatel Merkezefendi Belediyesi’ne konuk olacağı günün dördüncü maçı, Beşiktaş Icrypex ve HDI Sigorta Afyon Belediye arasında oynanacak.

Anadolu Efes’in konuğu Türk Telekom

7 Kasım Pazar günü Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko parkeye çıkacak. Anadolu Efes hafta içinde EuroCup’ta galibiyet alan Türk Telekom’u saat 20.15’te Sinan Erdem Spor Salonu’nda konuk edecek. Fenerbahçe Beko ise 18.00’de Semt77 Yalovaspor’un konuğu olacak.

Pazar gününün gündüz maçları Bahçeşehir Koleji – Büyükçekmece, Aliağa Petkim – Darüşşafaka olacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nde yedinci haftanın programı:

ING Basketbol Süper Ligi’nde altıncı haftanın sonuçları ve puan durumu:

Basketbol Süper Ligi’nin altıncı haftanın en iyi 10 hareketini hatırlayalım:

Yazan: Sedat Efekan Özener

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.