Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope özel haber – Erkek şiddeti devam ediyor: İstanbul-Maltepe’de B.C. kılıç benzeri kesici aletle öldürüldü

İstanbul’un Maltepe ilçesinde 28 yaşındaki B.C isimli kadın, kılıç benzeri kesici bir aletle ağır yaralanmış halde bulunarak hastaneye kaldırıldı. B.C yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. B.C.’nin ölümüne neden olan erkek ise henüz yakalanamadı.

Maltepe’nin Başıbüyük Mahallesi’nde bu akşam (9 Kasım) saatlerinde bir kadın yol kenarında ağır yaralı olarak bulundu. 112 acil servisine yapılan ihbarla hastaneye bilinci kapalı şekilde kaldırılan kadının 28 yaşındaki B.C. olduğu belirlendi. B.C yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Medyascope’un edindiği bilgiye göre B.C., kılıç benzeri kesici bir aletle çok sayıda darbe aldı. B.C.’nin ölümüne neden olan erkek ise henüz yakalanamadı. Polis ekipleri de hastaneye giderek bilgi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.