Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope’un yeni yayın yönetmen yardımcıları Gökçe Çiçek Kösedağı ve Selin Görgüner oldu

Medyascope‘ta Yayın Yönetmen Yardımcılığı görevine Gökçe Çiçek Kösedağı ve Selin Görgüner getirildi.

Gökçe Çiçek Kösedağı ve Selin Görgüner

Medyascope‘ta beş yıldan uzun süredir Güne Bakış Ana Haber Bülteni’ni sunan Gökçe Çiçek Kösedağı ve ağustos ayından bu yana Medyascope‘ta editör olarak görev yapan Selin Görgüner, Medyascope‘un yeni Yayın Yönetmen Yardımcıları oldu.

Gökçe Çiçek Kösedağı

1990 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nü tamamladı. Üniversite eğitimi devam ederken bir yandan da üniversite ve gençlerin gündemlerini, sorunlarını içeren “Üniversiteli” gazetesinde yazdı. Gazeteciliğe 2015 yılında Cumhuriyet Gazetesi Haber Merkezi’nde staj yaparak başladı. 2016 Ocak ayından bu yana Medyascopeta çalışıyor. Medyascope‘ta Güne Bakış Ana Haber Bülteni’nde sunuculuk yapmasının yanı sıra Türkiyeli kadınların hikayelerini anlattığı “Bir Kadın” programını hazırlayıp sunuyor.

2018 yılında Inside Turkey ve Transitions çevrimiçi platformları için yurtdışında “Uluslararası Kitleler İçin Haber Yazımı” eğitimi aldı. 2019 yılında Friedrich – Ebert Vakfı’nın düzenlediği Türkiye’den ve Almanya’dan gazetecileri buluşturup deneyim aktarmalarını sağlayan programa katıldı.

Lise yıllarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bilfen Koleji’nde lisanslı sporcu olarak voleybol oynayan Kösedağı, üniversite yıllarında ise 1. Uluslararası Gençlik Filmleri Festivali’nin sunuculuğunu Mert Fırat ile birlikte üstlendi, İstanbul’un yoksul semt ve mahallelerinde çocuklara gönüllü olarak dersler verdi ve çocuk şenlikleri düzenledi. Kösedağı’nın mesleki açıdan özel ilgi alanları arasında iç politika, kadın ve gençleri ilgilendiren konular bulunuyor.

Selin Görgüner

1983 yılında Kırklareli’nde doğdu. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni tamamladı. 2006 yılında Cumhuriyet Gazetesi İstihbarat Servisi’nde gazeteciliğe başladı. 2008 yılında Cumhuriyet Gazetesi Yurt Haberleri Servisi’nde editör, 2015 yılında Yurt Haberler Müdürü oldu. 2019-2020 yıllarında Artı TV’de Haber Koordinatörü olarak görev yaptı. Olay TV ve T24’te haber ve yayın editörü olarak çalıştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.